Tyringe Företagsby
Lediga lokaler centralt i Skåne vid riksväg 21
Skånes mest prisvärda lokaler?

Lokalerna i Tyringe företagsby byggdes ursprungligen av Nordstedts förlag och var centrum för skolmöbeltillverkning. Via Esselte övertog nuvarande ägarfamiljer fastigheterna som hyrts ut i ca 35 år. Fastigheten har kontinuerligt renoverats och håller i dag en god kvalitet. Största och mångåriga hyresgästen är i dag FC Köpcenter som är ett dragplåster även för övriga hyresgäster som bedriver handel. Ett 20-tal hyresgäster finns. Bl. a finns en välbesökt café/restaurangrörelse som också kan hjälpa er med större evenemang.

Det inhägnade området ligger som västligaste utpost i den gamla bruksorten Tyringe intill riksväg 21. Tyringe är en ort med fin natur inpå samhället, har utmärkta idrottsanläggningar och erbjuder all service du/familjen och dina anställda behöver. Orten erbjuder också mycket prisvärt boende.

Vår inriktning är att erbjuda lokaler med bra kvalitet till riktigt konkurrenskraftiga priser.
Läget centralt i Skåne invid riksväg 21 är ett bra logistikläge som fångar upp varuflöden från såväl Skånes heta västtrafik som transporter från de stor sydhamnarna och även transporter till och från Baltikum via Åhus och Karlshamn. Framsynta hyresgäster uppskattar också att närorten Hässleholm planeras få höghastighetståg ner till Lund, vilket kommer att medföra stora investeringar i området. .

Närmaste planerna är att skaffa en ny långsiktig hyresgäst till våra fina lagerlokaler som blir lediga när en stor hyresgäst flyttar till eget lager. Vi har också ett par andra intressanta hyresobjekt, välkommen in och titta på vår hemsida

Länk till anrika Tyringe Kurhotell »»
Länk till den unika sportanläggningen Tyrs Hov »»
Länk till Hässleholm kommun turistinformation »»